Coronamaatregelen

Laatst bijgewerkt op: 19 december 2021.

Op deze pagina vindt u onder andere de laatste update met betrekking tot de coronamaatregelen en wat dit betekent voor de verschillende evenementen in deze periode. Houd deze pagina goed in de gaten.

  • Harde lockdown is vanaf vandaag, 19 december ingegaan. Dit heeft geen grote invloed op de kerststallenroute. Het dorpshuis ’t Klooster is open van 12-21u voor plattegronden en versnaperingen “TO GO”. Helaas kunnen we geen zitplaatsen meer aanbieden voor een drankje.
  • De gemeente Breda afdeling afvalservice laat ons weten: “Tot mijn spijt moet ik, vanwege de verlenging van de corona maatregels, jullie mededelen dat we geen kerstboom verbranding kunnen organiseren“. De kerstbomen kunnen in de maand januari wel gewoon meegegeven worden met GFT afval.
  • Donderdag, 30 december organiseert BSO Teamplayers een sportieve middag voor jeugd uit Bavel. Op het kunstgrasveld vlak bij de molen. 13-16 uur. gratis toegang.
  • De lampionnentocht op 17 december, het Kerstconcert van  Harmonie St.Caecilia Bavel en de kerstbingo in ’t Karrewiel op 19 december kunnen helaas geen doorgang vinden ivm covid 19 maatregelen
  • Het nieuwjaarsconcert van de Harmonie van 9 januari wordt voorlopig een week uitgesteld naar 16 januari.